Sergiu Mihalcea

Salut! Sunt Sergiu Mihalcea. Jurnalist de televiziune. Fondator al primei companii de televiziune online lansata vreodata in Romania, EvoTv.ro. Din 2007 realizăm pentru clientii nostri cele mai importante video productii care comunica si vând mai mult. Companiile pentru care lucrăm au definite canale solide de YouTube, beneficiaza de continut video editorial de calitate pentru Facebook si LinkedIn. Site-urile lor au prezentari video realizate editorial pe structură de comunicare jurnalistică. 

Dupa 8 ani de televiziune clasica, Antena 1, Realitatea Tv si Prima Tv, am deschis in Romania piata productiilor profesioniste in online.

Azi, companiile serioase au video de la noi. Suntem televiziunea companiilor pentru care lucram. Iată, câteva repere din experienta profesionala in productia tv profesionista si jurnalism tv: Antena 1 – din 1998 pana in 2003: reporter tv si redactor matinal “Teo si Mircea”, apoi “Neata” cu Horia Brenciu. Realizator emisiune “Ora de vara” La Realitatea Tv – din 2003, sef sectie departament stiri, Cultura-Divertisment, sub conducerea lui Ion Cristoiu. Realizator late night talk show live ”Show-ul de la miezul noptii”. Prima Tv – Realizator talk-show divertisment ”Serginio” si Creatorul serialului ”Mondenii” de la Prima Tv. Realizator al primului film interactiv din online-ul romanesc. Userii puteau alege continuarea acțiunii. Proiectul s-a numit ”La mâna ta” și a fost emis pe site-ul ele.ro

Viziunea mea este sa ofer o noua conduita comunicarii jurnalistice tv. Bazata pe respect al informatiei corect construita si profesionist livrata publicului. Alaturi de productiile video oferite companiilor, sustin si realizez in social media un flux video editorial constant prin care promovez imaginea si activitatea institutiilor importante din Romania. Acest flux de stiri video profesioniste este emis atat pe canalul de Facebook, Sergiu Mihalcea, cat si oferit/preluat de institutiile unde sunt acreditat.

“Personalitatea lunii” este un proiect jurnalistic editorial de top pe care il realizez pentru promovarea adevaratelor personalitati si oameni de marca ai Romaniei. Sunt Jurnalist de interviu si iau aceste interviuri pentru a promova timp de o luna pe Facebook personalitati precum, actrita Maia Morgenstern, pictorul Stefan Caltia, violonistul Razvan Stoica. Pagina tututor interviurilor este de gasit in playlistul dedicat de pe canalul meu de YouTube. Strategia editoriala a emisiei acestor interviuri a constat in promovarea lor in social media si in preluarea gratuita de catre mari cotidiene in online pentru promovarea jurnalismului de calitate.

Pagina fluxului de continut editorial si video jurnalism din social media, aici: Facebook Sergiu Mihalcea.

Studii:

Liceul Umanist Busteni, sectie Limbi Straine.

Facultatea de Filosofie, Bucuresti, 2003, Licenta notata cu 10 pe tema: ”Ontologia in sitemul lui Constantin Noica”

Master in Istoria si Circulatia Ideilor Filosofice, Facultatea de Filosofie a Universitatii Bucuresti, 2016.

Doctorant al Facutatii de Filosofie, Univ. Bucuresti cu teza: ”Comunicarea si omul in epoca celei de-a doua oralități”.

Interviurile TV

Sustin si realizez interviuri jurnalistice cu personalitati notabile, in sprijinul unei comunicari media oneste si credibile. Proiectul ~Personalitatea lunii~ este un proiect de valoare in social media, emis pe contul meu de social Facebook. Este un respect adus unui om cu adevarat de valoare in societatea romaneasca. Este un interviu emis in 4 parti, o parte pentru fiecare saptamana, cu scopul de a mentiona timp de o luna in atentia publicului, numele, valoarea si mesajele personalitatii intervievate.